Terras Special

Haal samen met KassaNet Nuus het maximale uit uw terrasseizoen!

De lente staat weer voor de deur, de dagen worden langer en het weer wordt aangenamer. Oftewel: het terrasseizoen staat op het punt van beginnen!
Dat is natuurlijk geweldig voor u en uw bedrijf, maar het brengt ook uitdagingen met zich mee!


Hoe zorgt u er namelijk voor dat uw omzet gaat stijgen zonder dat uw  personeelskosten de pan uit rijzen? Hoe geeft u uw gasten de beleving die ze verdienen en hoe houdt u zelf het overzicht zonder eerst uren lang allerlei bonnetjes te moeten analyseren?

Terras Special

KassaNet Nuus ontzorgt u!In een vijftal handige stappen adviseert KassaNet Nuus u hoe u het maximale rendement uit uw terras kunt halen.

  • Taakverdeling op het terras
  • Gasttevredenheid staat voorop
  • Maak slim gebruik van uw kassa
  • Automatiseer uw orderverwerking
  • Ga mee met de tijd
Terras Special

 STAP 1 - Taakverdeling op het terras

 Maak optimaal gebruik van uw personeel! Creëer een team van gastheren en vrouwen die ondersteunt wordt door runners. Uw gasten hebben hierdoor één vast aanspreekpunt bij wie ze kunnen bestellen en afrekenen, terwijl de runners per wijk de bestellingen kunnen uitserveren. Door efficiënt te werken kan een verhoging van de omzet niet uitblijven! Met gebruik van bijvoorbeeld handhelds en mobiele pinautomaten is het opnemen en afrekenen van orders eenvoudig en overzichtelijk.

Terras Special

STAP 2 -  Gastvrijheid staat voorop

Alles op uw terras staat, vanzelfsprekend natuurlijk, in het teken van uw gasten! U serveert de lekkerste drankjes en de meest heerlijke maaltijden en u geeft de beste service! Maar is dat genoeg? Hoe zorgt u er nog meer voor dat u gast tevreden is en blijft?
Heeft u wel eens gedacht aan de wachttijden bij het betalen? Uw gast verwacht een snelle bezorging van zijn drankjes en wil bij het weggaan ook niet lang wachten. Door dit proces te versoepelen zorgt u voor een snelle doorstroming.
Niet alleen uw gast is tevreden met de snelle service, maar de tafel is ook sneller weer beschikbaar voor een nieuwe gast! Hogere gasttevredenheid leidt tot hogere omzetten.

Terras Special

STAP 3 - Maak slim gebruik van uw kassa


Maak optimaal gebruik van uw afrekensysteem. Door uw kassa slim te programmeren gaat u meer verkopen! ‘Hoe werkt dat?’ zult u zeggen. Door simpele vragen in uw handheld te zetten, zal uw bediening élke gast de vraag stellen of ze bijvoorbeeld een puntje appeltaart bij de koffie willen.
Met gebruik van een tablet menukaart positioneert u de producten met een hoge marge vooraan op het menu. Uw gasten zullen deze producten vaker kiezen! Zo kunt u bijvoorbeeld met de trend meegaan op het gebied van speciaal bieren. Door deze als eerste op de menukaart te plaatsen zullen deze eerder besteld worden.

Terras Special

STAP 4 -  Automatiseer uw orderverwerking

De tijd van bierviltjes en papiertjes is nog niet bij iedereen helemaal voorbij. Wilt u echter stappen maken dan is het automatiseren van uw orderproces een mogelijkheid. Uw bestellingen worden in de eerste plaats digitaal opgenomen via tijdbesparende handhelds. Vanaf dat moment dient er natuurlijk ook efficiënt met de order omgegaan te worden in de bar. Met de Terrasmanager van KassaNet Nuus komen de orders 100% digitaal binnen. Overzichtelijk op handige touchschermen, keurig per wijk gegroepeerd zoals u het wenst. Uw runners zullen voortaan steeds met een vol dienblad het terras betreden. Efficiënt en omzet verhogend!

Terras Special

STAP 5 - Ga mee met de tijd

Uw (toekomstige) gasten besteden steeds meer tijd online. Dus daar liggen ook nieuwe kansen voor u om onderscheidend te zijn! Voor uw gasten zijn er online talloze mogelijkheden. Uw gast kan vanaf zijn eigen telefoon bestellen via uw eigen bestel app! Of men reserveert een tafeltje bij u vanuit de luie stoel! Het is allemaal mogelijk tegenwoordig. We helpen u graag de mogelijkheden uit te leggen.


Ook voor u als ondernemer zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden om uw bedrijfsvoering online uit te voeren. Denk aan applicaties voor personeelsplanning, boekhouding en rapportages. Al dan niet gekoppeld aan uw kassa geven deze op elke plek, thuis of onderweg, u de informatie die u nodig heeft om uw bedrijf te runnen.

Terras Special

KassaNet Nuus iPad oplossing

Posmatic

Posmatic is een modern, innovatief en uitermate gebruiksvriendelijk iPad kassasysteem! En helemaal in de Cloud! Dit multifunctionele kassasysteem werkt alleen met Apple devices. Met een overzichtelijke backoffice, waar u 24/7 de beschikking over heeft, beschikt u continue over uw (omzet)cijfers.
Posmatic is zeer eenvoudig in gebruik en u bent altijd op de hoogte! En ideaal voor op het terras!

Terras Special

Posmatic functionaliteiten

✓ Backoffice 24/7 realtime beschikbaar
✓ Handhelds op het terras
✓ Pinkoppeling met CCV (uniek)
✓ Altijd online d.m.v. Anyway technologie
✓ Gepersonaliseerde tafelplattegronden
✓ Draadloos klantendisplay
✓ Digitaal orderoverzicht
✓ Order/bestelnummer weergave voor klanten
✓ Sleutel voor elke bediende (uniek)

KassaNet Nuus All-in-one kassa oplossing

Vectron


Met meer dan 30 jaar ervaring in de horeca en meer dan 200.000 actieve systemen is Vectron het meest verkochte horeca kassasysteem van Europa. De robuuste afrekensystemen van Vectron bieden techniek op het hoogste niveau en hoogwaardige hardware met geperfectioneerde software voor onder meer uw terras, bar, cafetaria en restaurant.

Terras Special

Vectronkassa functionaliteiten

✓ Tafelplattegronden
✓ Mobile app
✓ Mobiele kassa’s (Vectron Mobile Pro)
✓ Koppeling met pinautomaten
✓ Integratie met Terrasmanager
✓ Koppeling personeelsplanners
✓ Koppeling met uw boekhouding
✓ Koppeling (online) tafelreservering
✓ Online rapportage

KassaNet Nuus PC oplossing

Mpluskassa

Mpluskassa is een modulair opgebouwd afrekensysteem. Het is een hoogwaardig en functioneel kassasysteem waarbij de inhoud telt. Dankzij het modulair systeem kan de kassa ingericht worden op basis van uw eigen specifieke wensen. Met de veelzijdige koppelingsmogelijkheden zijn er tal van integraties mogelijk. U kunt uw kassa bijvoorbeeld koppelen aan Exact Online, Twinfield, Nostradamus, Terrasmanager of uw eigen reservering/bestel site en app.

Terras Special

MPluskassa functionaliteiten

✓ Tafelplattegronden
✓ Visuele weergaves
✓ Handhelds
✓ Koppeling met pinautomaten
✓ Integratie met Terrasmanager
✓ Online bestellen
✓ Online personeelplanners
✓ Koppeling met uw boekhouding

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte voor een kassasysteem aanvragen? Als u uw wensen in dit offerteformulier invult doen wij u zo spoedig mogelijk een goede aanbieding.

Vraag offerte aan

Inschrijven nieuwsbrief

Onze oplossingen

Service waarbij u centraal staat.