Tabletmenukaart

Maximaliseer uw omzet met uw eigen digitale menukaart

Tabletmenukaart helpt uw service te verbeteren, verhoogd de gemiddelde besteding en verlaagd loonkosten.

Tabletmenukaart

Naadloze kassa intergraties

De digitale menukaart van Tabletmenukaart integreert perfect met onze Vectron en MplusKassa afrekensystemen. Door de rechtstreekse koppelingen worden alle bestellingen van uw gasten direct verwerk in uw administratie. Met ons Keuken- en Barmanagment systeem komen de orders overzichtelijk in uw keuken of bar aan.

Wat doet Tabletmenukaart voor u?

 

Gasten krijgen wat ze verwachten

Éen van de grootste ergenissen van gasten is onoplettend personeel, want goede en snelle service is een belangrijk onderdeel van een fijne horeca-ervaring. Met Tabletmenukaart geven gasten hun bestelling op elk gewenst moment rechtstreeks door aan de keuken en dat scheelt tijd en fouten. Uw personeel heeft meer tijd voor extra service, een praatje en een attent gebaar.

Tabletmenukaart

Verbeterde service

Een tekort aan personeel voor de bediening is vandaag de dag een steeds groter wordend probleem. Des te belangrijker wordt het op het personeel te behouden en zo efficiënt mogelijk in te zetten. Door uw gasten de mogelijkheid te bieden om zelf hun drankjes, bijgerechten of zelfs hun hele bestelling te bestellen via Tabletmenukaart heeft de bediening meer rust en tijd om zich te richten op het verlenen van de uitstekende service waar uw bedrijf voor staat.

Tevreden gasten en blij personeel

Bestellingen die worden gedaan met Tabletmenukaart staan doorgaans sneller op tafel en zijn bijna 100% foutloos, de gasten geven namelijk zelf door wat ze willen.  Dit betekent een snellere doorloop van tafels, meer aandacht voor de gast en een betere service.

Hoe werkt Tabletmenukaart?

 

Warme ontvangst & een servicemoment met uitleg.


Bij binnenkomst ontvangt u uw gasten als vanouds en introduceert u de Tabletmenukaart aan tafel. U doet de eerste bestelling samen met uw gasten zodat zij precies weten hoe Tabletmenukaart werkt en moeiteloos een volgende bestelling kunnen doen.

Tabletmenukaart

Gasten doen hun bestelling

Gasten kunnen zelf bestellen, wanneer ze er aan toe zijn en zonder te hoeven wachten op de bediening. 
Een goede visuele presentatie is erg belangrijk om uw gasten te laten bestellen, wanneer u uw gerechten en producten met mooie foto's ondersteund in Tabletmenukaart zal dat uw omzet ten goede uitkomen.

Uitserveren = Servicemoment

De bestelling gaat direct naar de kassa en met Keukenmanager komen ze overzichtelijk aan in de keuken. Dat betekent minder (invoer)fouten, snellere bereiding, snelle uitservering, meer rust voor uw personeel en meer tijd voor een servicemoment aan tafel. Door het sneller uitserveren van drankjes of bijgerechten neemt het aantal bestellingen toe.

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte voor een kassasysteem aanvragen? Als u uw wensen in dit offerteformulier invult doen wij u zo spoedig mogelijk een goede aanbieding.

Vraag offerte aan

Inschrijven nieuwsbrief

Onze oplossingen

U rekent erop!