Kassanet Nuus

Leden- & Clubpas

Clubcard systeem

Snel, handig en overzichtelijk betalen met een eigen Clubpas

Het clubpas systeem is een cashless betaalsysteem. Door de clubpassen te scannen bij uw point of sale betalen uw leden, gasten en bezoekers voor hun aankopen, alles per bestelling of aan het eind van de dag de volledige rekening per tafel, gast of club.

Leden- & Clubpas

Cashless betalen

Met het clubpas systeem realiseert u een cashless betalen mogelijkheid in uw club- of verenigingskantine. Klanten betalen veilig, snel en overzichtelijk en u minimaliseert de contante geldstroom. 

 

Hoe werkt het clubpas systeem?

Het betaalsysteem werkt vanuit een digitale portemonnee, vanuit deze E-wallet kunnen supporters, bezoekers, medewerkers en leden snel, simpel en betrouwbaar afrekenen bij uw horecapunten of bij andere aangesloten horecapunten, bijvoorbeeld andere clubs/verenigingen die werken met de KassaNet Nuus sport oplossing met het clubpas systeem.
Het afrekenen werkt bijna zoals het contactloos betalen met uw pinpas, u houdt de clubcard bij/op de gekoppelde kaartlezer en de betaling wordt verrekend.*
*zie onderstaande instructie film

Prijs differentiatie

Met een clubpas is het mogelijk om verschillende prijzen voor hetzelfde product te bepalen. U kunt hierdoor verschillende prijzen voor diverse groepen hanteren, bijvoorbeeld voor eigen personeel/vrijwilligers, clubleden, bezoekende teams of gasten/supporters.

Representatiekosten

De clubpas kan ook worden gebruikt door het bestuur voor representatiekosten. Ook kunt u teams voorzien van clubpassen met gelimiteerde tegoeden.
Hou dus met behulp van de clubpas uw kosten duidelijk in beeld, realiseer een beter betaalgemak en perfectioneer uw budgettering. 

De KassaNet Nuus sport oplossing, meer dan een kassa alleen.

Opladen clubpas

De clubpas kan op elk gewenst moment online of mobiel opgewaardeerd worden d.m.v. iDeal of PayPal. Een kaart is werkzaam zodra er (voldoende) saldo opstaat.

 

Online beheren

Naast het opwaarderen kan de clubpas op een eenvoudige manier digitaal beheerd worden. 
Het web portal kent o.a de volgende functionaliteiten:
saldo checken, clubpas opwaarderen, kassabon inzage, clubpas blokkeren en deblokkeren en ongebruikt saldo terugstorten.

 Vending automaten

Het clubpas systeem is op eenvoudige manier ook zo uit te breiden dan u ook bij uw vending automaten cashless kunt laten betalen. Dus geen gedoe met kleingeld of munten.

Voordeel van de clubpas  voor uw systeem

 • Eenvoudig, snel en veilige betalingen.
 • Afrekenen met eigen clubpassen.
 • Afrekenen zonder kosten per transactie.
 • Prijs differentiatie mogelijkheden.
 • Minder contanten in gebruik.
 • Bank onafhankelijk.
 • Inzicht in bestedingen en bestedingspatronen.
 • Realtime inzicht in saldo en voldane betalingen.
 • Contactloze betalingen.
 • Zeer uitgebreide management rapportages.
 • Loyalty's mogelijk.

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte voor een kassasysteem aanvragen? Als u uw wensen in dit offerteformulier invult doen wij u zo spoedig mogelijk een goede aanbieding.

Vraag offerte aan

Inschrijven nieuwsbrief

Onze oplossingen

U rekent erop!