Kassanet Nuus

Sport

KassaNet Nuus kent uw sportkantine als geen ander.

KassaNet Nuus weet als geen ander dat de administratie van uw club soms een lastige papierwinkel kan zijn, terwijl dat totaal niet nodig is. Samen met ons kunt u ervoor zorgen dat u de administratie met het grootste gemak op orde houdt. 

 

Speciaal voor de Sportbranche hebben wij namelijk de KassaNet Nuus Sport Oplossing. Met de Sport Oplossing bieden wij een oplossing aan die:

 • Snel en eenvoudig te bedienen is, zelfs de vrijwilligers die 1 keer per maand een bardienst draaien zullen niet op dit veld struikelen.
 • Duidelijke en overzichtelijke transacties, geen onduidelijkheden meer omtrent teruggave wisselgeld dankzij een visuele weergave van munten en biljetten.
 • Verhoging van uw marge & omzet door de aanwezigheid van een gemakkelijk te bedienen KassaNet Nuus kassasysteem. Op rekening, eigen gebruik, derving en representatie worden namelijk duidelijk in uw rapportage geregistreerd.
 • Groot gemak voor uw penningmeester door de Online rapportage, hierdoor is er altijd een duidelijk en overzichtelijk overzicht mogelijk van uw transacties.
 • Altijd en overal real-time toegang tot uw kassagegevens d.m.v. inloggen op afstand.
 • Mogelijkheden tot verdere uitbreidingen van het systeem zoals bijvoorbeeld, pinkoppeling, koppeling met verschillende boekhoudprogramma's, voorraad beheer, interne doorbelasting & leden- of clubpas.

 

Sport

Sport oplossing

De touchscreen POS-Pc's van Sharp staan voor flexibiliteit en gebruikersgemak, uitgerust met Mplus kassa software en de KassaNet Nuus Sport oplossing biedt deze combinatie u een afrekensysteem die o.a. snel, eenvoudig, flexibel, gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en uitbreidbaar is. De kassa software is modulair opgebouwd, waardoor het mogelijk is om elke oplossing nog verder te personaliseren naar uw eigen wensen en eisen. Het stabiele, ruime en overzichtelijke touchscreen geeft u de mogelijkheid om een overzichtelijke weergave van uw belangrijkste producten te creëren, geheel naar inzicht en voorkeur per geregistreerde gebruiker natuurlijk.

 

 

Sport

Sportclubs waar u de KassaNet Nuus Sport Oplossing misschien al heeft gezien.

 

Nog geen (goede) Pinautomaat?

Verhoog uw omzet met gemiddeld 10% tot 25% door uw kassa te koppelen aan de nieuwste pinapparatuur (NFC). Uit onderzoek is gebleken dat wanneer men met de pin kan betalen, men eerder geneigd is tot meerdere/extra uitgaven, dankzij de kassakoppeling en nieuwste pinapparatuur gaat deze handeling  snel, duidelijk, overzichtelijk en zonder invoerfouten.

Natuurlijk zijn al onze pinapparaten uitgerust voor het contactloos betalen (NFC) & gecertificeerd tot 2025.

 

Sport

Exact Online

Koppel de Sport Oplossing met Exact Online voor duidelijke:

 • Order beheer
 • Relatie beheer
 • Voorraadbeheer
 • Snelle en duidelijke facturatie.
 • Real time inzicht voor de penningmeester/boekhouder.
Sport

Voorraadbeheer

Koppel de Sport Oplossing met voorraadbeheer van Mplus voor duidelijke:

 • Artikelhistorie
 • Voorraad overzichten actueel en op historische datum.
 • Voorraadwaardering
 • Automatisch barcodes genereren en afdrukken.
 • Corrigeren en inventariseren (ook met data-collector).
 • Besteladviezen per leverancier.

Interne doorbelasting

Club- of Ledenpas systeem

Wat is een Club- of Ledenpas systeem?

Het Club- of Ledenpas systeem is een contantloze manier van betalen. Door een Club- of Ledenpas te scannen bij uw afrekenpunt betalen leden, gasten & clubs voor hun consumpties.

Hoe werkt een Club- of Ledenpas systeem?

Het Club- of Ledenpas systeem heeft als basis de digitale portemonnee, vanuit deze portemonnee kunnen uw supporters, gasten, clubleden, medewerkers en bezoekers snel, simpel en safe afrekenen bij uw afrekenpunt. Om af te rekenen hoeft uw ''klant'' alleen maar de clubcard op korte afstand van de kaartlezer te houden.

Cashless betalen.

Door middel van het Club- of Ledenpas systeem realiseert u in een handomdraai het contantloze betalingsverkeer in uw club/vereniging. Gebruikers betalen snel, simpel en safe en uw administratie wordt een stuk veiliger en overzichtelijker doordat u minder contant geld in uw kassalade heeft. Door dit te combineren met een KassaNet Nuus kassasysteem met Online Rapportage heeft uw penningmeester altijd inzage in de transacties.

Sport

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte voor een kassasysteem aanvragen? Als u uw wensen in dit offerteformulier invult doen wij u zo spoedig mogelijk een goede aanbieding.

Vraag offerte aan

Inschrijven nieuwsbrief

Onze oplossingen

U rekent erop!