Kassanet Nuus

Posmatic

 

Posmatic

Posmatic, de iPad kassa mede-ontwikkeld door de Europese marktleider van horeca afrekensystemen Vectron

Modern, flexibel, overzichtelijk, innovatief en uitermate gebruiksvriendelijk: met deze doelstellingen is het idee "Posmatic'' ontstaan en met behulp van de meer dan 25 jaar ervaring van Vectron zijn deze doelstellingen samengekomen tot een multifunctioneel afrekensysteem compleet gebaseerd op de Cloud.


Posmatic

Snelle opnames

Versoepel en versnel uw orderopnames d.m.v. de Posmatic handheld app.
Uw opgenomen orders komen direct real-time in uw keuken binnen, worden in uw kassa geregistreerd en kunnen per tafel ingeboekt worden.


Wist u al dat Posmatic u de mogelijkheid biedt om direct op de bon artikelen bij of af te boeken?

 

Posmatic

Dashboard

Het posmatic dashboard is altijd en overal bereikbaar, gewoon via een browser.
Hou realtime uw bedrijf in de gaten via overzichtelijke en gedetailleerde statistieken, statistieken die u helpen bij het optimaliseren van uw service, bediening en omzet/marge. Bekijk wat uw beste gerechten/dranken zijn en welke er juist niet goed lopen. Bekijk wat uw piekuren per dag zijn en welke maanden u het het drukst heeft, waardoor u hierop met uw personeelsplanning kunt inspelen.

 

Ook uw artikelbeheer, programmering en acties kunt u via het Dashboard beheren/aanpassen. Aanpassingen komen direct real-time op al uw gekoppelde apparaten binnen d.m.v. de connectie met de cloud. Dus u hoeft niet meer handmatig al uw kassa's of handhelds te updaten.

Posmatic

Klantendisplay

Voor het gebruik van Posmatic bij balie's is er de mogelijkheid om uw Point of Sale afrekenpunt uit te rusten met een klantendisplay. 

Posmatic

Orderoverzicht

Informeer uw keuken real time van de lopende orders. De Posmatic ''keukenmanager'' werkt gemakkelijk en snel d.m.v. een koppeling met een Apple TV. Hierdoor ziet uw  keuken direct welke orders er binnen gekomen zijn op duidelijke en heldere beeldschermen. Geen kleine lettertjes op smalle bonnetjes of handgeschreven orders meer in uw keuken.

Posmatic

Tafelplattegronden

Maak gebruik van de overzichtelijke tafel plattegronden (gepersonaliseerd) om snel en eenvoudig het overzicht in uw zaak te behouden.
Zie nooit meer een gast of order over het hoofd.

Posmatic

Pinkoppeling

Koppel uw Posmatic software (iPad of iPhone) aan de pinautomaat Fly. Hierdoor heeft uw bediening altijd een complete mobiele afrekenpunt binnen handbereik.

Order/bestelnummer overzicht

Informeer uw klanten over welke ordernummers klaar staan voor afhalen.
Zelfs te combineren met een klantenpieper om uw klanten ook op het terras te informeren over hun bestelling.

Posmatic

Bediendeslot

Bepaal via autorisatie tot welke functies uw personeel toegang heeft. 
De gebruiker meld zich razendsnel aan en heeft toegang tot de voor hem geactiveerde functionaliteiten.

Posmatic

Anyway technologie

Posmatic herkent internetuitval en zoekt de beste manier om actief te blijven tot uw verbinding terug is. Dus bij (internet) storing of uitval, blijft uw Point of Sale actief. 
Het intelligente software herkent het als uw verbinding weer terug is en stelt dan direct uw realtime gegevens weer beschikbaar.

Posmatic

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte voor een kassasysteem aanvragen? Als u uw wensen in dit offerteformulier invult doen wij u zo spoedig mogelijk een goede aanbieding.

Vraag offerte aan

Inschrijven nieuwsbrief

Onze oplossingen

U rekent erop!