Kassanet Nuus

Zorginstellingen

KassaNet Nuus Zorgoplossing

De Sharp is één van de meest gebruiksvriendelijke en flexibele touchscreen kassa. De Mplus kassa’s zijn visueel ingericht, want afbeeldingen zeggen echt meer dan woorden.

Overbodige knoppen zijn weggelaten zodat er geen zoektocht meer is naar het juiste artikel, alles is duidelijk en overzichtelijk te vinden.

De kassa is modulair ingericht wat inhoud dat, in samenspraak met u, wij uw systeem speciaal aan uw eisen kunnen aanpassen. Heeft u bijvoorbeeld aparte prijzen voor personeel, bezoekers of gasten/ clienten, werkt u liever met een interne betaalsysteem of is uw administratie erg onoverzichtelijk. Dan zou de zorg oplossing voor u een uitkomst kunnen zijn.

Zorginstellingen

Zorg oplossing

De touchscreen POS-Pc's van Sharp staan voor flexibiliteit en gebruikersgemak, uitgerust met Mplus kassa software en met de KassaNet Nuus zorg oplossing biedt deze combinatie u een afrekensysteem die o.a. snel, eenvoudig, flexibel, gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en uitbreidbaar is. De kassa software is modulair opgebouwd, waardoor het mogelijk is om elke oplossing nog verder te personaliseren naar uw eigen wensen en eisen. Het stabiele, ruime en overzichtelijke touchscreen geeft u de mogelijkheid om een overzichtelijke weergave van uw belangrijkste producten te creëren, geheel naar inzicht en voorkeur per geregistreerde gebruiker natuurlijk.

Zorginstellingen

Makkelijker, sneller en veiliger uw betalingen afhandelen?

Door de visuele weergave van biljetten en munten hoeft niemand meer uit te rekenen wat de klant terugkrijgt. De kassa berekent voor u de meest efficiënte munt en biljet teruggave en laat u duidelijk zien wat de klant terug krijgt. Betalen met de pin? Koppel uw CCV pinautomaat direct aan uw kassa voor een snelle transactie afhandeling zonder invoerfouten. Liever een intern betaalsysteem?  Met Xafax bent u zo voorzien van een betaalsysteem dat gekoppeld kan worden aan uw kassa’s en vending automaten.

Printbeheer voor de zorg

Met een management systeem voor printen, kopiëren en scannen kunt u de printkosten van uw organisatie beter in de hand houden. Zo heeft u inzicht in wie, waar, hoeveel en wanneer heeft geprint.

Vorige                                                                     

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte voor een kassasysteem aanvragen? Als u uw wensen in dit offerteformulier invult doen wij u zo spoedig mogelijk een goede aanbieding.

Vraag offerte aan

Inschrijven nieuwsbrief

Onze oplossingen

U rekent erop!