Kassanet Nuus

Scholen

Kassabediening nog nooit zo eenvoudig

De Sharp RZ serie is één van de meest gebruiksvriendelijke en flexibele touchscreen kassa. De Mplus kassa software is visueel ingericht, want afbeeldingen zeggen echt meer dan woorden.

Overbodige knoppen zijn weggelaten zodat er een gestroomlijnde gebruikerservaring overblijft.

Door de visuele weergave van biljetten en munten hoeft niemand meer uit te rekenen wat de klant terugkrijgt. De kassa berekent voor u de meest efficiënte munt en biljet teruggave en laat u duidelijk zien wat de klant terug krijgt. Betalen met de pin? Koppel uw CCV pinautomaat direct aan uw kassa voor een snelle transactie afhandeling zonder invoerfouten.

Scholen

Scholen oplossing

De touchscreen POS-Pc's van Sharp staan voor flexibiliteit en gebruikersgemak, uitgerust met Mplus kassa software en met de KassaNet Nuus scholen oplossing biedt deze combinatie u een afrekensysteem die o.a. snel, eenvoudig, flexibel, gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en uitbreidbaar is. De kassa software is modulair opgebouwd, waardoor het mogelijk is om elke oplossing nog verder te personaliseren naar uw eigen wensen en eisen. Het stabiele, ruime en overzichtelijke touchscreen geeft u de mogelijkheid om een overzichtelijke weergave van uw belangrijkste producten te creëren, geheel naar inzicht en voorkeur per geregistreerde gebruiker natuurlijk.

Scholen

Makkelijker, sneller en veiliger uw betalingen afhandelen?

Door de visuele weergave van biljetten en munten hoeft niemand meer uit te rekenen wat de klant terugkrijgt. De kassa berekent voor u de meest efficiënte munt en biljet teruggave en laat u duidelijk zien wat de klant terug krijgt. Betalen met de pin? Koppel uw CCV pinautomaat direct aan uw kassa voor een snelle transactie afhandeling zonder invoerfouten. Liever een intern betaalsysteem?  Met Xafax bent u zo voorzien van een betaalsysteem dat gekoppeld kan worden aan uw kassa’s en vending automaten.

Koppel uw afreken systeem met de interne betalingsoplossingen van Xafax.

Xafax NetPay is een universeel cashless betaalsysteem voor optimaal betaalgemak. Er wordt betaalt met een speciale NFC pas of tag door deze bij een betaalpunt te scannen. NetPay maakt betalen sneller, veiliger en goedkoper.

Met Xafax Netpay is het mogelijk om uw betaalpas te gebruiken voor kassa, vending en printers.

Scholen

Vorige                                                                             Volgende

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte voor een kassasysteem aanvragen? Als u uw wensen in dit offerteformulier invult doen wij u zo spoedig mogelijk een goede aanbieding.

Vraag offerte aan

Inschrijven nieuwsbrief

Onze oplossingen

Mét de klant bepalen wij het uiteindelijke doel. Elke kassa, elk systeem, elke oplossing is maatwerk.