Kassanet Nuus

Instellingen

KassaNet Nuus Instellingen Oplossing

Het kassasysteem MPlus is een eenvoudig te bedienen kassasysteem, waardoor er efficiënter en klantgerichter kan worden gewerkt. Het kassasysteem biedt een centrale aansturing en uitgebreide rapportage mogelijkheid met tevens de mogelijkheid voor een centrale facturatie.

 

Het kassasysteem is geschikt voor zowel de afdeling  horeca, winkel of andere omgeving. Door bijvoorbeeld andere producten toe te voegen als artikel op de kassa, zoals van de catering, kapper, pedicure, activiteiten, klussen, etc. is het mogelijk om ook deze diensten en producten te registreren en af te rekenen. Het afrekenen kan op verschillende wijze worden uitgevoerd zoals: contant, PIN (contactloos en/of gekoppeld), interne betaalwijze of op rekening (facturatie).

 

Bij facturatie is het mogelijk om een totaal factuur te maken per relatie aan het eind van een periode met daarop alle afgenomen artikelen. Waarna een financiële koppeling de mogelijkheid biedt om een automatische incasso in werking te zetten om de kosten bij de relatie te innen. Er zijn koppelingen met verschillende financiële software mogelijk, waaronder Exact, Unit 4 en Bomas.

 

De mogelijkheden op een rij:

  • Centrale aansturing en rapportage van het kassasysteem.
  • Uniforme prijzen voor zowel interne als externe relaties.

Middels zogenaamde prijsgroepen is het mogelijk om een relatie/afdeling een afwijkende prijs te laten betalen. Dit is per artikel en per relatie/afdeling in te stellen.

  • Diverse betaalmogelijkheden contant, PIN (ook contactloos en/of gekoppeld) , intern betaalsysteem of op rekening.

Interne en externe klanten kunnen op rekening (facturatie) een dienst/product/activiteit afnemen dmv scannen van een pasje of het lezen van een zogenaamde ‘toegangsdruppel’.

  • Dag rapportage op de kassa per locatie.
  • Uitgebreide rapportage totaal of per locatie op een centrale plek.
  • De facturen zijn op elk gewenst moment op te vragen (centrale plek) ivm eventuele vragen.
  • Koppeling van het kassasysteem en met een financiële software zorgt voor een geautomatiseerde verwerking van de facturen waarna een automatische incasso kan worden ingezet.
  • Herkenning van de relatie tbv op rekening kan via een pasje of toegangsdruppel.
  • Tevens is het mogelijk gebruik te maken van een Windows tablet.

 

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte voor een kassasysteem aanvragen? Als u uw wensen in dit offerteformulier invult doen wij u zo spoedig mogelijk een goede aanbieding.

Vraag offerte aan

Inschrijven nieuwsbrief

Onze oplossingen

Snel, Safe & Simpel