Kassanet Nuus

Terras

Terras Oplossing

Het weer is eindelijk weer aangenaam, uw terras loopt al vroeg vol, tijdens deze  drukke en hectische periodes wilt u natuurlijk dat alles vlekke - en probleemloos verloopt, voor u, maar ook zeker voor uw gasten.
Het is dus van belang dat uw bediening en bar razendsnel met elkaar in contact staan en de gasten zo snel mogelijk van hun drankjes worden voorzien. Dankzij de mobile handhelds of mobile apps neemt uw bediening de bestelling per tafel aan en worden deze direct, per tafel, naar de kassa verzonden, geen onnodig tijdsverlies meer. Kortom door de handhelds loopt de bediening minder en verdient u dus meer.
Koppel het afrekensysteem aan de Bar/Keukenmanager en versoepel zo ook uw afgifte van de dranken en versnaperingen. De bediening ziet direct welke drankjes er klaar staan voor uitserveren.
Verslechterd het weer toch, geen probleem, door de duidelijke en overzichtelijke tafelregistratie boekt u zo uw gasten om van het terras naar uw restaurant.
Helaas geen kassa op het terras? Met de handheld en een mobile pinautomaat hebt u overal en altijd uw afrekenpunt bij de hand, uw gasten kunnen gewoon aan tafel hun rekening voldoen, alles in een enkele keer of gesplitst, u hebt alles gewoon bij de hand. Snel, Simpel & Safe afrekenen is hier uitermate belangrijk.

KassaNet Nuus kent uw terras als geen ander.

 

Door onze jarenlange ervaring weten we dat automatiseren in de Horeca een uitermate complexe zaak is. De systemen moeten zeer gebruiksvriendelijk zijn, maar u ook van de broodnodige informatie voorzien die u als restaurant ondernemer nodig heeft om uw zaak goed te kunnen besturen.
De kassasystemen van KassaNet Nuus zijn uitermate gemakkelijk te bedienen en zeer snel en eenvoudig aan te passen aan uw specifieke situatie.


KassaNet Nuus staat voor duidelijkheid. Wij informeren u van tevoren helder en zonder omhaal van woorden over de mogelijkheden van onze systemen, geven een realistische prijsopgave en maken duidelijke afspraken wat u bij levering van ons kunt verwachten!
U weet vooraf exact waar u aan toe bent. 

Terras

KassaNet Nuus Terras Oplossing

De elegante Vectron POS Touch representeert perfecte kassatechniek: hoogwaardig, betrouwbaar, snel, robuust en met een enorm lange levensduur. De krachtige en technologisch toonaangevende KassaNet Nuus kassasoftware bevat talrijke uitgekiende functies en kan flexibel aan individuele eisen worden aangepast. Vooral tijdens piekuren bewijst deze kassa met een hoge verwerkingssnelheid de krachtige prestaties van zijn elektronica. De bediening ervan is eenvoudig en intuïtief en het comfortabele touchscreen  biedt veel ruimte voor de overzichtelijke weergave van zelfs de grootste artikelenbestanden.

De mobiele kassa-app voor professionals in de horeca

De "Vectron MobileApp" is zo gebruiksvriendelijk dat u binnen enkele minuten alle functies kent. Tegelijkertijd biedt de kassa-app al het comfort dat u nodig hebt bij mobiel afrekenen.

 • Overzichtelijk
 • Intuïtief
 • Eenvoudig
 

Complexere operaties kunnen echter via de vaste Vectron-serverkassa worden afgewikkeld die voor het gebruik van de app is vereist. De app kan ook achteraf in de reeds bestaande installaties worden geïntegreerd en kan per maand worden geboekt. Op die manier is het bijvoorbeeld mogelijk om deze alleen tijdens de zomermaanden te gebruiken.

Terras

Mobile Pro

 Vectron is al jaren toonaangevend met mobiele bestelsystemen.Echter de 'oude" Vectron Mobile Pro II is vervangen door de Vectron Mobile Pro III. Uiterlijk is er het een en ander verandert aan de terminal i.p.v. magnesium grijs is de kleur nu zwart met metalen omlijsting. De grote veranderingen zitten onderhuids. In plaats van 1 antenne heeft het de nieuwe Pos Mobile er 2. Dit resulteert in een duidelijk groter zendbereik. Nieuwe hardware is veel energiezuiniger gemaakt zodat de batterijen duidelijk langer meegaan dan die van zijn voorganger. De batterijen zijn ook duidelijk sterker geworden 3000 MaH i.p.v. 2000MaH. Dus 50% meer! De nieuwe hardware heeft het systeem net zo snel gemaakt als de nieuwe systemen van Vectron. Ook wordt een andere en veel contrastrijker scherm gebruikt dat nog beter afleesbaar is in de zon.Tevens is het scherm gemaakt van "Gorilla" glas. Dit glas is nagenoeg onbreekbaar! De waterdichtheid en stofdichtheid zijn gebleven. Dus de beste mobiele kassaterminal is nog beter geworden!

Terras

De mobiele kassa-app.

iOS- en Android-versie

De "Vectron MobileApp" is zo gebruiksvriendelijk dat u binnen enkele minuten alle functies kent. Tegelijkertijd biedt de kassa-app al het comfort dat u nodig hebt bij mobiel afrekenen.

 • Overzichtelijk
 • Intuïtief
 • Eenvoudig
 

Complexere operaties kunnen echter via de vaste Vectron-serverkassa worden afgewikkeld die voor het gebruik van de App is vereist. De App kan ook achteraf in de reeds bestaande installaties worden geïntegreerd en kan per maand worden geboekt. Op die manier is het bijvoorbeeld mogelijk om deze alleen tijdens de zomermaanden te gebruiken.

Terras

Vx 680 (wifi)

Mobiel en modern

Wanneer u niet gebonden wilt zijn aan één locatie en over een bestaand WiFi-netwerk beschikt, is de CCV Mobile WiFi het ideale mobiele pinapparaat.

De Vx 680 WiFi kunt u overal en altijd gebruiken en is klaar voor de toekomst! De mobiele pinautomaat ondersteunt contactloos betalen (Near Field Communication) en accepteert debetkaarten en credit-, loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons.

 • Voldoet aan recente veiligheidseisen.
 • Biedt leesgemak door aangepast kleurstelling van het display.
 • Biedt bedieningsgemak door touchscreen, ondersteund met iconen.
 • Voor ondernemingen met bestaand WiFi-netwerk.
 • Geen extra kosten voor uw verbinding.
 • Ondersteunt contactloos betalen.
 • CCV Mobile WiFi is de Vx 680 betaalautomaat.
Terras

Integratie van barmanager

De bar/keukenmanager versoepeld de werkprocessen achter uw bar, hierdoor worden bestellingen sneller uitgeserveerd en heeft u sneller inzicht wanneer er een volgend rondje uitgeserveerd zou kunnen worden. In een enkele oogopslag is er te zien wat de lopende bestellingen zijn en wat er nog geschonken moet worden. Mochten uw gasten tijdens hun bezoek verhuizen van tafel, bijvoorbeeld van of naar het terras kunt u dit makkelijk aangeven op de schermen, ook veranderen de openstaande rekeningen en nog uit te serveren bestellingen met uw gasten mee.

Zodra de bestellingen van een desbetreffende tafel is uitgeserveerd is deze met één simpele handeling van uw scherm verdwenen.

Ook is het mogelijk om de uit te serveren bestellingen samen te voegen op bijvoorbeeld tafelgroep of bediende, waardoor de efficiëntie graad zich verhoogd, ook hier geld dus ‘’minder lopen, meer verdienen’’.

Terras

Barautomatisering

Versterk uw afrekensysteem door het te koppelen aan een barautomatiseringssysteem. Daardoor krijgt u op elk willekeurig moment inzicht in uw getapte omzet en uw geregistreerde omzet (tap-tik verschillen). Door de gedoseerde afgifte van de dranken en een goede controle verhoogt u automatisch uw rendement. De investering wordt snel terug verdient. 

Terras

bonVito Apps

Voordelen voor uw zaak

Met bonVito kunnen nu ook kleine en middelgrote bedrijven gebruikmaken van de voordelen van een professioneel klantenbinding systeem. Hiermee zijn namelijk zonder grote inspanningen en hoge investeringen individuele en gerichte acties ten behoeve van de klantenbinding en omzetverhoging mogelijk.

Of u nu kiest voor een klantenkaart, coupons of kortingsacties – bonVito is beveiligd tegen misbruik en kan voor statistische doeleinden gebruikt worden. En aangezien bonVito modulair is opgebouwd, kunt u het perfect op uw behoeften afstemmen en de gebruikte diensten, indien nodig, eenvoudig uitbreiden.

Ervaar zelf welke voordelen bonVito u en uw bedrijf te bieden heeft. Voor vragen over afzonderlijke modules en aanvullende informatie staan wij u graag te woord.

Terras

Nostradamus: Personeelsplanner

 

Inzicht in elk onderdeel van uw zaak, met gastvrijheid voorop. Van reservering tot tafelzetting. Garandeer altijd topkwaliteit van producten en een snelle bediening. Krijg inzicht in voorraden en verhoog uw omzet. Voorkom derving en verspilling en zo onnodig verlies. Makkelijk en praktisch te werk. Dáár waar het gebeurt: tot in de koelcel aan toe. Ook voor uw medewerkers is het prettig werken. Zij weten altijd waar ze aan toe zijn. Met de PersoneelsApp zijn ze altijd live en direct op de hoogte van het rooster.

Terras

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte voor een kassasysteem aanvragen? Als u uw wensen in dit offerteformulier invult doen wij u zo spoedig mogelijk een goede aanbieding.

Vraag offerte aan

Inschrijven nieuwsbrief

Onze oplossingen

U rekent erop!