Kassanet Nuus

Hotel

Hotel Oplossing

Door onze jarenlange ervaring (vanaf 1987) weten we dat automatiseren in de Horeca een uitermate complexe zaak is. De systemen moeten zeer gebruiksvriendelijk en flexibel zijn, maar u ook van de broodnodige informatie voorzien die u als horeca ondernemer nodig heeft om uw zaak goed te kunnen besturen.

Soepel lopende communicatie, door middel van de keukenmanager, tussen uw keukens, bar en bediening is natuurlijk uitermate belangrijk om uw gasten de ervaring te bieden die ze verdienen. Uw bediening weet namelijk ten alle tijden hoever uw keukens zijn met de gerechten en welke dranken er bij de bar nog/al klaar staan. Met de mobiele handhelds weet de bar of keuken direct al welke gerechten of dranken er aan de tafel besteld zijn, nog voordat de bediening terug is bij uw keuken of bar, nooit meer de papieren slecht te lezen of te verliezen geschreven bonnen.
Dankzij de visuele tafelplattegronden zullen al deze bestellingen duidelijk in de tafelregistratie te vinden zijn, nooit meer dat een tafel ''vergeten of dubbel geboekt'' kan worden. 
De KassaNet Nuus hotel/restaurant oplossing kan u ook online de ondersteuning bieden die uw onderneming verdient, koppelingen met uw online reservering of bestellingen zijn bijvoorbeeld mogelijk.
Door middel van de hotel oplossing kunt u snel en gemakkelijk uw kassa's koppelen aan uw hotelsoftware, tafels overboeken op kamers, roomservices via de hotelbalie/receptie naar de kassa en via de keukenmanager weer terug naar de desbetreffende gast op hun kamer op de door hun gewenste tijd.

 

KassaNet Nuus Hotel Oplossing

 De elegante Vectron POS Touch representeert perfecte kassatechniek: hoogwaardig, betrouwbaar, snel, robuust en met een enorm lange levensduur. De krachtige en technologisch toonaangevende KassaNet Nuus kassasoftware bevat talrijke uitgekiende functies en kan flexibel aan individuele eisen worden aangepast. Vooral tijdens piekuren bewijst deze kassa met een hoge verwerkingssnelheid de krachtige prestaties van zijn elektronica. De bediening ervan is eenvoudig en intuïtief en het comfortabele touchscreen  biedt veel ruimte voor de overzichtelijke weergave van zelfs de grootste artikelenbestanden.

 

 

Hotel

Integratie van keukenmanager

Met hulp van de keukenmanager verschijnen alle bestellingen direct op een touchscreen in vervanging van de papieren keuken bon. Wijziging in bestelling wordt realtime doorgevoerd.  Een synchronisatie tussen meerdere schermen middels netwerk en de integratie met kassasysteem zijn mogelijk. Daardoor worden processen geoptimaliseerd en u ontvangt een totaaloverzicht van gerechten alle tafels. Door de planningsmodule krijgt u ook een exacte melding van 'ready to serve' gerechten. Indien gewenst kunnen enkele bestellingen prioritaire bewerkt worden.

Hotel

Mobile Pro

Vectron is al jaren toonaangevend met mobiele bestelsystemen.Echter de 'oude" Vectron Mobile Pro II is vervangen door de Vectron Mobile Pro III. Uiterlijk is er het een en ander verandert aan de terminal i.p.v. magnesium grijs is de kleur nu zwart met metalen omlijsting. De grote veranderingen zitten onderhuids. In plaats van 1 antenne heeft het de nieuwe Pos Mobile er 2. Dit resulteert in een duidelijk groter zendbereik. Nieuwe hardware is veel energiezuiniger gemaakt zodat de batterijen duidelijk langer meegaan dan die van zijn voorganger. De batterijen zijn ook duidelijk sterker geworden 3000 MaH i.p.v. 2000MaH. Dus 50% meer! De nieuwe hardware heeft het systeem net zo snel gemaakt als de nieuwe systemen van Vectron. Ook wordt een andere en veel contrastrijker scherm gebruikt dat nog beter afleesbaar is in de zon.Tevens is het scherm gemaakt van "Gorilla" glas. Dit glas is nagenoeg onbreekbaar! De waterdichtheid en stofdichtheid zijn gebleven. Dus de beste mobiele kassaterminal is nog beter geworden!

Hotel

De mobiele kassa-app.

iOS- en Android-versie

De "Vectron MobileApp" is zo gebruiksvriendelijk dat u binnen enkele minuten alle functies kent. Tegelijkertijd biedt de kassa-app al het comfort dat u nodig hebt bij mobiel afrekenen.

 • Overzichtelijk
 • Intuïtief
 • Eenvoudig
 

Complexere operaties kunnen echter via de vaste Vectron-serverkassa worden afgewikkeld die voor het gebruik van de App is vereist. De App kan ook achteraf in de reeds bestaande installaties worden geïntegreerd en kan per maand worden geboekt. Op die manier is het bijvoorbeeld mogelijk om deze alleen tijdens de zomermaanden te gebruiken.

Hotel

bonVito Apps

Voordelen voor uw zaak

Met bonVito kunnen nu ook kleine en middelgrote bedrijven gebruikmaken van de voordelen van een professioneel klantenbinding systeem. Hiermee zijn namelijk zonder grote inspanningen en hoge investeringen individuele en gerichte acties ten behoeve van de klantenbinding en omzetverhoging mogelijk.

Of u nu kiest voor een klantenkaart, coupons of kortingsacties – bonVito is beveiligd tegen misbruik en kan voor statistische doeleinden gebruikt worden. En aangezien bonVito modulair is opgebouwd, kunt u het perfect op uw behoeften afstemmen en de gebruikte diensten, indien nodig, eenvoudig uitbreiden.

Ervaar zelf welke voordelen bonVito u en uw bedrijf te bieden heeft. Voor vragen over afzonderlijke modules en aanvullende informatie staan wij u graag te woord.

Hotel

 

Nostradamus: Personeelsplanner

 

Inzicht in elk onderdeel van uw zaak, met gastvrijheid voorop. Van reservering tot tafelzetting. Garandeer altijd topkwaliteit van producten en een snelle bediening. Krijg inzicht in voorraden en verhoog uw omzet. Voorkom derving en verspilling en zo onnodig verlies. Makkelijk en praktisch te werk. Dáár waar het gebeurt: tot in de koelcel aan toe. Ook voor uw medewerkers is het prettig werken. Zij weten altijd waar ze aan toe zijn. Met de PersoneelsApp zijn ze altijd live en direct op de hoogte van het rooster.

Barautomatisering

Versterk uw afrekensysteem door het te koppelen aan een barautomatiseringssysteem. Daardoor krijgt u op elk willekeurig moment inzicht in uw getapte omzet en uw geregistreerde omzet (tap-tik verschillen). Door de gedoseerde afgifte van de dranken en een goede controle verhoogt u automatisch uw rendement. De investering wordt snel terug verdient. 

Hotel

Vx520 + Vx820

Snel en stabiel

Met de CCV Smart kiest u voor gebruiksgemak, snelheid en betrouwbaarheid.

De betaaloplossing bestaat uit een Vx 520 pinautomaat (kassiersunit) en een Vx 820 pinpad (klantgedeelte) en is klaar voor de toekomst! Het klantgedeelte ondersteunt contactloos betalen (Near Field Communication) en accepteert debetkaarten en credit-, loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons.

 • Voldoet aan recente veiligheidseisen.
 • Biedt leesgemak in alle ruimtes door aangepast kleurstelling van het display.
 • Biedt bedieningsgemak door touchscreen, ondersteund met icons.
 • Gescheiden kassier- en klantgedeelte.
 • USB kassakoppeling mogelijk.
 • Geschikt voor communicatie via ADSL.
 • Ondersteunt contactloos betalen.

 

Hotel

Vx-680 (gsm)

Mobiel en modern

Wanneer u niet gebonden wilt zijn aan één locatie, is de CCV Mobile GPRS het ideale mobiele pinapparaat voor o.a. horeca, taxi, markt en service aan huis.

De Vx 680 GPRS kunt u overal en altijd gebruiken en is klaar voor de toekomst! De mobiele pinautomaat ondersteunt contactloos betalen (Near Field Communication) en accepteert debetkaarten en credit-, loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons.

 • Voldoet aan recente veiligheidseisen.
 • Biedt leesgemak door aangepast kleurstelling van het display.
 • Biedt bedieningsgemak door touchscreen, ondersteund met iconen.
 • Biedt bedrijfszekerheid bij uitvallen internetverbinding (tevens back-up voor vaste terminals).
 • Geschikt voor o.a. horeca, taxi, markt en service aan huis.
 • Overal en altijd te gebruiken via GPRS.
 • Geen ADSL nodig op locatie.
 • Ondersteunt contactloos betalen.
 • CCV Mobile GPRS is de Vx 680 betaalautomaat.

 

 

Hotel

Vx-680 (wifi)

Mobiel en modern

Wanneer u niet gebonden wilt zijn aan één locatie en over een bestaand WiFi-netwerk beschikt, is de CCV Mobile WiFi het ideale mobiele pinapparaat.

De Vx 680 WiFi kunt u overal en altijd gebruiken en is klaar voor de toekomst! De mobiele pinautomaat ondersteunt contactloos betalen (Near Field Communication) en accepteert debetkaarten en credit-, loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons.

 • Voldoet aan recente veiligheidseisen.
 • Biedt leesgemak door aangepast kleurstelling van het display.
 • Biedt bedieningsgemak door touchscreen, ondersteund met iconen.
 • Voor ondernemingen met bestaand WiFi-netwerk.
 • Geen extra kosten voor uw verbinding.
 • Ondersteunt contactloos betalen.
 • CCV Mobile WiFi is de Vx 680 betaalautomaat.
Hotel

Vx 820 ITS

Met de Vx 820 ITS kiest u voor het gemak van een geïntegreerde betaaloplossing in combinatie met de kassasoftware. Uw klanten betalen snel en veilig via een pinpad met kleurenscherm en groot verlichte toetsen.

Deze betaaloplossing is geschikt voor het betalen met debetkaarten, credit-, loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons. Uw klanten ervaren contactloos betalen (Near Field Communication). De betaalapplicatie is volledig geïntegreerd in het pinpad en communiceert via internet met de kassa.

Zo ervaren u en uw klanten het optimale betaalgemak van deze geïntegreerde oplossing:

 • Voorzien van geïntegreerde contactloze reader.
 • Voldoet aan de meest recente veiligheidseisen.
 • Platform onafhankelijk (dus ook geschikt voor onder andere Windows, Linux en Citrix).
 • Zeer uitgebreide functionaliteiten.
 • Één kassa-/pin bon en één rapportage.
 • Pinpad is voorzien van grote verlichte toetsen.
 • PCI PTS 3.0 gecertificeerd.
Hotel

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte voor een kassasysteem aanvragen? Als u uw wensen in dit offerteformulier invult doen wij u zo spoedig mogelijk een goede aanbieding.

Vraag offerte aan

Inschrijven nieuwsbrief

Onze oplossingen

Op resultaat gerichte innovatieve afrekensystemen voor de ondernemer met visie, met passie uitgevoerd