Kassanet Nuus

FastFood

FastFood Oplossing

In de FastFood branche draait alles om snelheid, gebruiksgemak en flexibiliteit.
U wilt natuurlijk erg snel uw bestellingen kunnen opnemen, zowel de telefonische als die aan de counter en online. Daarom is het uitermate belangrijk dat u niet eindeloos moet klikken of zoeken naar de juiste artikelen, maar snel en makkelijk bijvoorbeeld een frikandel speciaal zonder uitjes of met extra curry kunt aanslaan of dat u een telefonische gemaakte order in de wacht kunt zetten. 
Werkt u nog met een stapel aan papieren bonnetjes en verliest u daardoor wel eens het overzicht tijdens de piekuren? Met behulp van de keukenmanager brengt u de rust en overzicht terug in uw keuken, orders worden duidelijk en overzichtelijk gerangschikt op prioriteit of snacksoort. Via de status ziet men ook direct of de order uitgeserveerd, meegenomen of bezorgt moet worden.


KassaNet Nuus Fastfood Oplossing

 De elegante Vectron POS Touch representeert perfecte kassatechniek: hoogwaardig, betrouwbaar, snel, robuust en met een enorm lange levensduur. De krachtige en technologisch toonaangevende KassaNet Nuus kassasoftware bevat talrijke uitgekiende functies en kan flexibel aan individuele eisen worden aangepast. Vooral tijdens piekuren bewijst deze kassa met een hoge verwerkingssnelheid de krachtige prestaties van zijn elektronica. De bediening ervan is eenvoudig en intuïtief en het comfortabele touchscreen biedt veel ruimte voor de overzichtelijke weergave van zelfs de grootste artikelenbestanden.

FastFood

De mobiele kassa-app.

iOS- en Android-versie

De "Vectron MobileApp" is zo gebruiksvriendelijk dat u binnen enkele minuten alle functies kent. Tegelijkertijd biedt de kassa-app al het comfort dat u nodig hebt bij mobiel afrekenen.

 • Overzichtelijk
 • Intuïtief
 • Eenvoudig
 

Complexere operaties kunnen echter via de vaste Vectron-serverkassa worden afgewikkeld die voor het gebruik van de App is vereist. De App kan ook achteraf in de reeds bestaande installaties worden geïntegreerd en kan per maand worden geboekt. Op die manier is het bijvoorbeeld mogelijk om deze alleen tijdens de zomermaanden te gebruiken.

FastFood

Integratie van keukenmanager

Met hulp van de keukenmanager verschijnen alle bestellingen direct op een touchscreen in vervanging van de papieren keuken bon. Wijziging in bestelling wordt realtime doorgevoerd.  Een synchronisatie tussen meerdere schermen middels netwerk en de integratie met kassasysteem zijn mogelijk. Daardoor worden processen geoptimaliseerd en u ontvangt een totaaloverzicht van gerechten alle tafels. Door de planningsmodule krijgt u ook een exacte melding van 'ready to serve' gerechten. Indien gewenst kunnen enkele bestellingen prioritaire bewerkt worden.

FastFood

Vx 520 + Vx 820

Snel en stabiel

Met de CCV Smart kiest u voor gebruiksgemak, snelheid en betrouwbaarheid.

De betaaloplossing bestaat uit een Vx 520 pinautomaat (kassiersunit) en een Vx 820 pinpad (klantgedeelte) en is klaar voor de toekomst! Het klantgedeelte ondersteunt contactloos betalen (Near Field Communication) en accepteert debetkaarten en credit-, loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons.

 • Voldoet aan recente veiligheidseisen.
 • Biedt leesgemak in alle ruimtes door aangepast kleurstelling van het display.
 • Biedt bedieningsgemak door touchscreen, ondersteund met icons.
 • Gescheiden kassier- en klantgedeelte.
 • USB kassakoppeling mogelijk.
 • Geschikt voor communicatie via ADSL.
 • Ondersteunt contactloos betalen.
FastFood

Vx 820 ITS

Met de Vx 820 ITS kiest u voor het gemak van een geïntegreerde betaaloplossing in combinatie met de kassasoftware. Uw klanten betalen snel en veilig via een pinpad met kleurenscherm en groot verlichte toetsen.

Deze betaaloplossing is geschikt voor het betalen met debetkaarten, credit-, loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons. Uw klanten ervaren contactloos betalen (Near Field Communication). De betaalapplicatie is volledig geïntegreerd in het pinpad en communiceert via internet met de kassa.

Zo ervaren u en uw klanten het optimale betaalgemak van deze geïntegreerde oplossing:

 • Voorzien van geïntegreerde contactloze reader.
 • Voldoet aan de meest recente veiligheidseisen.
 • Platform onafhankelijk (dus ook geschikt voor onder andere Windows, Linux en Citrix).
 • Zeer uitgebreide functionaliteiten.
 • Één kassa-/pin bon en één rapportage.
 • Pinpad is voorzien van grote verlichte toetsen.
 • PCI PTS 3.0 gecertificeerd.
FastFood

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte voor een kassasysteem aanvragen? Als u uw wensen in dit offerteformulier invult doen wij u zo spoedig mogelijk een goede aanbieding.

Vraag offerte aan

Inschrijven nieuwsbrief

Onze oplossingen

Op resultaat gerichte innovatieve afrekensystemen voor de ondernemer met visie, met passie uitgevoerd