Kassanet Nuus

Café

Café Oplossing

 Uw café is weer gezellig vol en aan uw bar is het een komen en gaan van gasten en bediening. Tijdens deze drukke momenten wilt u natuurlijk het overzicht behouden, niet alleen wie welke drankjes ontvangt maar ook wat er op een avond geschonken is. Met de KassaNet Nuus Café oplossing kunt u niet alleen direct de bestelling laten voldoen maar ook per tafel of zelfs per stoel of barkruk wegzetten, u hoeft dus niet meer een onoverzichtelijke warboel van geschreven bonnen bij te houden. Heeft u vaste gasten die liever hun rekening eenmaal per week of maand betalen, ook dat is natuurlijk mogelijk, het systeem bewaard de openstaande orders van deze klant makkelijk en overzichtelijk voor u. 
Met de mobiele bestel app kan uw bediening aan tafel al de bestelling opnemen en doorsturen naar de kassa, met behulp van de bar/keukenmanager ziet uw barpersoneel real-time de openstaande bestellingen en kan dus al voordat uw bediening terug is bij de bar, de uitgifte klaar hebben staan. Hierdoor versnelt en versoepelt u dus uw bedieningsprocessen. Uw personeel hoeft dus minder te lopen en u kunt meer verdienen.

KassaNet Nuus Cafetaria Oplossing

 De elegante Vectron POS Touch representeert perfecte kassatechniek: hoogwaardig, betrouwbaar, snel, robuust en met een enorm lange levensduur. De krachtige en technologisch toonaangevende KassaNet Nuus kassasoftware bevat talrijke uitgekiende functies en kan flexibel aan individuele eisen worden aangepast. Vooral tijdens piekuren bewijst deze kassa met een hoge verwerkingssnelheid de krachtige prestaties van zijn elektronica. De bediening ervan is eenvoudig en intuïtief en het comfortabele touchscreen biedt veel ruimte voor de overzichtelijke weergave van zelfs de grootste artikelenbestanden.

Café

Integratie van barmanager

De bar/keukenmanager versoepeld de werkprocessen achter uw bar, hierdoor worden bestellingen sneller uitgeserveerd en heeft u sneller inzicht wanneer er een volgend rondje uitgeserveerd zou kunnen worden. In een enkele oogopslag is er te zien wat de lopende bestellingen zijn en wat er nog geschonken moet worden. Mochten uw gasten tijdens hun bezoek verhuizen van tafel, bijvoorbeeld van of naar het terras kunt u dit makkelijk aangeven op de schermen, ook veranderen de openstaande rekeningen en nog uit te serveren bestellingen met uw gasten mee.

Zodra de bestellingen van een desbetreffende tafel is uitgeserveerd is deze met één simpele handeling van uw scherm verdwenen.

Ook is het mogelijk om de uit te serveren bestellingen samen te voegen op bijvoorbeeld tafelgroep of bediende, waardoor de efficiëntie graad zich verhoogd, ook hier geld dus ‘’minder lopen, meer verdienen’’.

 

Café

De mobiele kassa-app.

iOS- en Android-versie

De " Vectron MobileApp " is zo gebruiksvriendelijk dat u binnen enkele minuten alle functies kent. Tegelijkertijd biedt de kassa-app al het comfort dat u nodig hebt bij mobiel afrekenen.

 • Overzichtelijk
 • Intuïtief
 • Eenvoudig
 

Complexere operaties kunnen echter via de vaste Vectron-serverkassa worden afgewikkeld die voor het gebruik van de App is vereist. De App kan ook achteraf in de reeds bestaande installaties worden geïntegreerd en kan per maand worden geboekt. Op die manier is het bijvoorbeeld mogelijk om deze alleen tijdens de zomermaanden te gebruiken.

Café

Barautomatisering

Versterk uw afrekensysteem door het te koppelen aan een barautomatiseringssysteem. Daardoor krijgt u op elk willekeurig moment inzicht in uw getapte omzet en uw geregistreerde omzet (tap-tik verschillen). Door de gedoseerde afgifte van de dranken en een goede controle verhoogt u automatisch uw rendement. De investering wordt snel terug verdient. 

Café

VX-820 ITS

Met de Vx 820 ITS kiest u voor het gemak van een geïntegreerde betaaloplossing in combinatie met de kassasoftware. Uw klanten betalen snel en veilig via een pinpad met kleurenscherm en groot verlichte toetsen.

Deze betaaloplossing is geschikt voor het betalen met debetkaarten, credit-, loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons. Uw klanten ervaren contactloos betalen (Near Field Communication). De betaalapplicatie is volledig geïntegreerd in het pinpad en communiceert via internet met de kassa.

Zo ervaren u en uw klanten het optimale betaalgemak van deze geïntegreerde oplossing:

 • Voorzien van geïntegreerde contactloze reader.
 • Voldoet aan de meest recente veiligheidseisen.
 • Platform onafhankelijk (dus ook geschikt voor onder andere Windows, Linux en Citrix).
 • Zeer uitgebreide functionaliteiten.
 • Één kassa-/pinbon en één rapportage.
 • Pinpad is voorzien van grote verlichte toetsen.
 • PCI PTS 3.0 gecertificeerd.
Café

Vx-680 (wifi)

Mobiel en modern

Wanneer u niet gebonden wilt zijn aan één locatie en over een bestaand WiFi-netwerk beschikt, is de CCV Mobile WiFi het ideale mobiele pinapparaat.

De Vx 680 WiFi kunt u overal en altijd gebruiken en is klaar voor de toekomst! De mobiele pinautomaat ondersteunt contactloos betalen (Near Field Communication) en accepteert debetkaarten en credit-, loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons.

 • Voldoet aan recente veiligheidseisen.
 • Biedt leesgemak door aangepast kleurstelling van het display.
 • Biedt bedieningsgemak door touchscreen, ondersteund met iconen.
 • Voor ondernemingen met bestaand WiFi-netwerk.
 • Geen extra kosten voor uw verbinding.
 • Ondersteunt contactloos betalen.
 • CCV Mobile WiFi is de Vx 680 betaalautomaat.
Café

Vx520 + Vx820

Snel en stabiel

Met de CCV Smart kiest u voor gebruiksgemak, snelheid en betrouwbaarheid.

De betaaloplossing bestaat uit een Vx 520 pinautomaat (kassiersunit) en een Vx 820 pinpad (klantgedeelte) en is klaar voor de toekomst! Het klantgedeelte ondersteunt contactloos betalen (Near Field Communication) en accepteert debetkaarten en credit-, loyalty- en giftcards, eVouchers en coupons.

 • Voldoet aan recente veiligheidseisen.
 • Biedt leesgemak in alle ruimtes door aangepast kleurstelling van het display.
 • Biedt bedieningsgemak door touchscreen, ondersteund met icons.
 • Gescheiden kassier- en klantgedeelte.
 • USB kassakoppeling mogelijk.
 • Geschikt voor communicatie via ADSL.
 • Ondersteunt contactloos betalen.

 

Café

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte voor een kassasysteem aanvragen? Als u uw wensen in dit offerteformulier invult doen wij u zo spoedig mogelijk een goede aanbieding.

Vraag offerte aan

Inschrijven nieuwsbrief

Onze oplossingen

U rekent erop!