Kassanet Nuus

bonVito Apps

bonVito 

KassaNet Nuus is al bijna 25 jaar een vertrouwde partner van Vectron voor Noord-Nederland en sinds 2011 ook uw leverancier van de te koppelen bonVito loyalty-systemen.

 

Voordelen voor uw onderneming

Met bonVito kunnen nu ook kleine en middelgrote bedrijven gebruikmaken van de voordelen van een professioneel klantenbindingsysteem. Hiermee zijn namelijk zonder grote inspanningen en hoge investeringen individuele en gerichte acties ten behoeve van de klantenbinding en omzetverhoging mogelijk.

Of u nu kiest voor een klantenkaart, coupons of kortingsacties bonVito is beveiligd tegen misbruik en u kunt snel en eenvoudig de effectiviteit van uw campagnes volgen. En aangezien bonVito modulair is opgebouwd, kunt u het perfect op uw behoeften afstemmen en de gebruikte diensten, indien nodig, eenvoudig uitbreiden.

 

Ervaar zelf welke voordelen bonVito u en uw bedrijf te bieden heeft. Voor vragen over afzonderlijke modules en aanvullende informatie staan wij u graag te woord.

 

 

BonVito kan op meerdere vlakken een versterking voor uw marketingsstrategie zijn:

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte voor een kassasysteem aanvragen? Als u uw wensen in dit offerteformulier invult doen wij u zo spoedig mogelijk een goede aanbieding.

Vraag offerte aan

Inschrijven nieuwsbrief

Onze oplossingen

Mét de klant bepalen wij het uiteindelijke doel. Elke kassa, elk systeem, elke oplossing is maatwerk.